Floor Elverding wordt gesponsord voor EUR 1 265,00

Thumbnail Floor Elverding

Hi, Ik ben Floor Elverding (15 jaar) en ik doe mee aan expeditie Thailand!,

Ik heb een aantal leerdoelen wat ik met expeditie zou kunnen bereiken:
Ik wil leren hoe je het best kunt samenwerken in de richting van ondernemen. Als we acties gaan opzetten moet dit allemaal goed geregeld zijn, je moet hierbij plannen en goed vooruit denken.
Ook wil ik leren presenteren. Dit jaar moeten we best veel presentaties gaan geven en ik vind het nog raar om voor een grote groep te staan, maar dit gaat wennen als ik dit vaker doe.
Als laatste wil ik mijn engels verbeteren. Ik heb best wel een achterstand met engels en het is wel een taal waarmee je meer mensen kan bereiken. In Thailand gaan wij in het engels voorlichtingen geven aan scholieren, hierbij zal ik mijn engels moeten gebruiken en dus ook verbeteren.

Het belangrijkste vind ik eigenlijk nog wel dat wij nederlanders een heel goed leven hebben en de meeste mensen het niet beseffen hoe slecht andere landen het kunnen hebben. In Thailand ga ik dit ook ervaren dat lijkt mij best wel raar. Mensen hebben daar een zo ander leven als wij hier in Nederland. De mensen moeten daar rond komen van €10,- in de week. Wij als de gemiddelde Nederlander kunnen hier misschien net 1 dag van leven.

Ik hoop dat we er een leuke expeditie van kunnen maken en dat we ook heel veel geld gaan ophalen voor Siam-Care.

Sponsor Floor Elverding